Ramen wassen Eindhoven

Ramen die stralend schoon zijn, is dat uw wens? Maak dan kennis met Cora Hoeks Schoonmaak. U kunt bij mij terecht voor ramen wassen in Eindhoven. Ik zorg ervoor dat u weer goed naar buiten kunt kijken.

Osmose bewassing

Doffe ramen verstoren het uitzicht en zorgen ervoor dat de woning of pand een onfris uiterlijk krijgt. Om dit te voorkomen, moeten de ramen regelmatig gewassen worden. Dit is natuurlijk best wel een klus. Het inschakelen van een glazenwasser is dan ook een goede keuze. U kunt Cora Hoeks inschakelen voor het ramen wassen in Eindhoven. Ik reinig de ramen door middel van Osmose bewassing. Dit is gefilterd water wat geen mineralen, zouten en kalk meer bevat. Hierdoor ontstaan er geen vlekken op de ramen bij bijvoorbeeld een regenbui. Bij gewoon leidingwater kunnen er kringetjes ontstaan op de ramen wanneer het bijvoorbeeld geregend heeft. Enkele voordelen van Osmose bewassing zijn:

  • De ramen worden schoner en dit resultaat is langer zichtbaar
  • Osmose is op een milieuvriendelijke manier verkregen
  • De werkzaamheden worden op een veilige manier uitgevoerd
  • Het wassen met Osmose verloopt efficiënter omdat iedere plek bereikt kan worden
  • Bewassing met Osmose is goedkoper dan gewone bewassing

Meer te weten komen?

Ik hoor graag of ik iets voor u kan betekenen op het gebied van ramen wassen in Eindhoven. Wilt u graag meer te weten komen over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op via de telefoon of per mail. Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Ook zal ik u meer vertellen over mijn diensten en tarieven. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

Ramen wassen Eindhoven

Ramen die stralend schoon zijn, is dat uw wens? Maak dan kennis met Cora Hoeks Schoonmaak. U kunt bij mij terecht voor ramen wassen in Eindhoven. Ik zorg ervoor dat u weer goed naar buiten kunt kijken.

Osmose bewassing

Doffe ramen verstoren het uitzicht en zorgen ervoor dat de woning of pand een onfris uiterlijk krijgt. Om dit te voorkomen, moeten de ramen regelmatig gewassen worden. Dit is natuurlijk best wel een klus. Het inschakelen van een glazenwasser is dan ook een goede keuze. U kunt Cora Hoeks inschakelen voor het ramen wassen in Eindhoven. Ik reinig de ramen door middel van Osmose bewassing. Dit is gefilterd water wat geen mineralen, zouten en kalk meer bevat. Hierdoor ontstaan er geen vlekken op de ramen bij bijvoorbeeld een regenbui. Bij gewoon leidingwater kunnen er kringetjes ontstaan op de ramen wanneer het bijvoorbeeld geregend heeft. Enkele voordelen van Osmose bewassing zijn:

  • De ramen worden schoner en dit resultaat is langer zichtbaar
  • Osmose is op een milieuvriendelijke manier verkregen
  • De werkzaamheden worden op een veilige manier uitgevoerd
  • Het wassen met Osmose verloopt efficiënter omdat iedere plek bereikt kan worden
  • Bewassing met Osmose is goedkoper dan gewone bewassing

Meer te weten komen?

Ik hoor graag of ik iets voor u kan betekenen op het gebied van ramen wassen in Eindhoven. Wilt u graag meer te weten komen over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op via de telefoon of per mail. Ik ga graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Ook zal ik u meer vertellen over mijn diensten en tarieven. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.